Vrei sa faci o schimbare majora in viata ta si ai nevoie de claritate si sustinere? STIU cat e de greu sa te ocupi de tine cand esti mama
Inscrie-te la o sesiune online de descoperire 1:1.

Cateva cuvinte despre mine
Sunt Catalina Tagarta, mama a 2 baieti si autoarea cartii Erik si viata fara gluten la 3 ani. Am lucrat in presa scrisa peste 10 ani, in ultimii ani m-am preocupat in special de cresterea si educatia copiilor, in paralel cu implementarea unor programe de dezvoltare personala si crearea de noi carti dedicate parintilor si copiilor.
Printre valorile mele principale se numara credinta, familia si cresterea, astfel ca fac tot posibilul sa imbin in mod echilibrat viata de familie cu cariera. In calitate de membru certificat in echipa lui John Maxwell, dar si prin prisma experientei mele profesionale si cu copiii, doresc sa dau mai departe din ceea ce am invatat si experimentat.
Am fost si eu in etapa aceea in care visam si nu indrazneam, in care imi propuneam dar nu mai actionam si ma simteam coplesita... Daca simti ca te pot ajuta in vreun fel, nu ezita sa ma contactezi. Impreuna suntem mai puternice! 

Pentru început, să stabilim:                                                                    De ce să te înscrii la această                            sesiune de coaching și mentorare?

Această şedinţă de coaching este pentru tine dacă:

Vrei să faci o schimbare majoră în zona personală sau profesională şi ai nevoie de claritate şi susţinere;
Vrei să te ajut să-ţi construieşti un plan de acţiune personalizat cu angajamente clare, care să producă rezultate;
Vrei să elimini blocajele şi tiparele mentale limitative care te împiedică să evoluezi personal / profesional;
Vrei să devii mai perseverent şi mai productiv;
Eşti copleşită de taskurile zilnice şi vrei să îţi organizezi timpul în mod eficient;
Ai de luat decizii importante şi vrei să te asiguri că nu vei regreta mai târziu;
Vrei să comunici clar şi convingător;
Vrei să obţii echilibru între zona personală şi cea profesională;
Vrei să treci la următorul nivel şi ai nevoie de cineva care să te susţină.

Este sau nu pentru tine aceasta sesiune?
Este posibil ca în acest moment să te gândeşti că sesiunea de coaching și mentorare nu este pentru tine. Sau poate că ai mai lucrat până acum cu un alt coach, iar rezultatele nu te-au mulţumit. Şi probabil ţi-ai zis: “Nu cred că asta poate fi soluţia la problema mea!

Însă, ceea ce îţi recomand este să-ţi păstrezi mintea deschisă şi atitudinea pozitivă.

Întotdeauna este loc de mai bine, iar experiența mea ca om de presă, care a testat toate terapiile existente pe piață, precum și experiența de mamă și trainer și coach Maxwell Leadership, prin care am ajutat zeci, chiar sute de femei să se autodepășească, pot să-ţi spun că una dintre cele mai nocive atitudini mentale este:

“Lasa că ştiu eu mai bine!”

Ce ar fi să îți dai voie să încerci? Iar dacă nu rezonăm una cu cealaltă, eu tot voi fi bucuroasă că te-am cunoscut, fiindcă de la fiecare dintre mămicile cu care lucreaz am câte ceva de învățat. 

   Ce înseamnă coaching?

Coaching-ul este o relaţie profesională prin care un coach susţine persoana participantă sau grupul, punându-i la dispoziţie tehnici şi instrumente eficiente, prin care aceasta să ajungă la rezultatele pe care şi le doreşte în zona personală sau profesională, în cel mai scurt timp posibil.

Prin coaching te voi ajuta să-ţi clarifici:

  • ce anume vrei să realizezi;
  • de ce să realizezi acele lucruri;
  • în ce direcţie te vor conduce acțiunile tale;
  • care este strategia şi planul de acţiune pentru a ajunge la rezultat.

În viaţă, lipsa de clarificare mentală este cea mai întâlnită cauza a eşecului.

Gândeşte-te:

crezi că ai putea realiza un obiectiv pe care nici măcar nu l-ai definit clar şi specific?

Ei bine, aşa ceva nu este posibil!

De-a lungul timpului am întâlnit în şedinţe de coaching nenumărate cazuri în care oamenii au făcut această greşeală ani la rând. Apoi, şi-au dat seama că preţul pe care l-au plătit a fost extrem de mare.

De ce? Pentru că au plătit cu ani din viaţa lor. Și între timp copiii tăi cresc. Tu îmbătrânești, iar visurile se îndepărtează până dispar. Trist, nu?

Dacă vrei să îţi stabileşti obiective clare şi realizabile care să ducă la rezultate concrete, te invit să faci primul pas! Schimbările pe care le obţii în urma unui proces de coaching sunt permanente şi au impact pozitiv asupra ariilor importante din viaţa ta.

TESTIMONIALE

Mihaela Beganu, participanta la sesiunile de mastermind pe care le-am sustinut, a ales sedintele 1:1 pentru a-si crea strategia de business

Cristian Diana

Un curs pe care vi-l recomand cu căldură. Aveam nevoie de un imbold pentru a progresa în activitățile pe care mi le-am propus iar aceste cunoștințe acumulate m-au ajutat sa imi depășesc fricile de a vorbi în public. Mulțumesc frumos, Tagarta Catalina!

Petre Florentina

Recomand cu mare drag! Pe mine m-a ajutat acest mastermind să constientizez, unde greșesc și ce pot face să ies din zona de confort, pentru a mă redescoperi!

Ești minunată! 

Akar Corina

Recomand cu drag!

Este oportunitatea perfecta pentru a învăța să-ți prioritizezi lucrurile, sa fii empatic și să acționezi conștient.

 

VA ASTEPT ORICAND SI PE VOI!

Cornelia Georgiana Stoian

Recomand cu drag!

Pe mine m-a ajutat foarte mult!

Îți mulțumesc, om bun și frumos pentru tot!

Anca Martinescu· 

Azi am participat pentru prima dată la un Mastermind susținut de Cătălina și doresc să o recomand cu drag pentru informațiile prețioase pe care le oferă, pentru faptul că te ajută să conștientizezi punctele tari dar și pe cele slabe ca parte a dezvoltării personale. Este carismatică și comunicativă, atentă la nevoile celorlalți!

Cum te pot ajuta să preiei controlul vieţii tale?

De-a lungul experienţei am identificat mai multe niveluri de evoluţie spre rezultate. Fiecare m-a ajutat până într-un anumit punct, dar parcă ceva lipsea în continuare, tot nu eram mulțumită. Hai să vă spun despre ce este vorba:

* La început mă focalizam pe muncă.

Însă munca singură mă împiedica să văd imaginea de ansamblu, nu conştientizam exact în ce direcţie mă îndreptam pe termen mediu şi lung.

*  Apoi am început să îmi setez obiective.

O vreme am fost foarte entuziasmată, pentru că lucrurile păreau să prindă contur. Însă dacă obiectivele nu sunt privite dintr-o perspectivă corectă ele nu reprezintă nimic altceva decât harta călătoriei spre rezultate. Obiectivele sunt doar ţintele în care tragem pentru a ajunge la rezultat.

*  Așa că m-am văzut nevoită să pun accent și pe rezultate.

Toate bune și frumoase, doar că rezultatele pot să apară sau… nu. Indiferent de situație, adesea mă simțeam blocată în proces și, cu doi copii mici în jurul meu, tindeam să pierd din vedere călătoria până la rezultat. Când tocmai călătoria este cea care te învață cum să faci lucrurile în mod corect. De aceea am și făcut o serie de MASTERMINDURI pe tema Uneori Câștigi, Alteori Înveți.

* Ușor ușor am început să pun accent și pe evaluarea periodică a progresului, am învățat importanța agendei și am studiat o mulțime de strategii.

Știi ce au avut în comun toate acestea?

Dezvoltarea!

*  Focalizarea pe propriul proces de dezvoltare.

Acesta mi se pare cel mai înalt nivel. Desigur, pot exista și altele, nu mă simt în măsură să vorbesc despre ceea ce ignor, cu siguranță sunt o mulțime de lucruri pe lumea asta pe care nu le știu. Însă, cu cele pe care le-am învățat deja, te pot ajuta și pe tine.

În calitate de coach, mă interesează în primul rând procesul tău de evoluţie, astfel încât să obţii rezultatele dorite, dar să ţinteşti şi mai departe.

Vreau să te învăt  un proces prin care să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti. Vei învăța cum să gândeşti şi să acţionezi pentru a produce rezultate în mod repetat, fiindcă prin coaching începi să te dezvolţi, să creşti, să devii mai bun.

Vei începe să găseşti soluţii concrete acolo unde iniţial păreau că sunt doar probleme. Şi asta se întâmplă pentru că ai învăţat cum să te foloseşti de probleme pentru a deveni mai bun, ţi-ai dezvoltat noi abilităţi.

În coaching nu contează ce cred eu că ar fi important pentru tine, întrucât scopul meu este să te ajut să descoperi singur ce este cu adevărat important pentru tine!

Și răspunsurile vin întotdeauna din interiorul tău!

Cum se desfăşoară un proces de coaching?

Dacă nu eşti familiarizat cu procesul de coaching, iată care este formula completă în 9 paşi:

1 Clarificarea mentală
Aici trebuie să stabileşti ce vrei cu adevărat, care este obiectivul pentru care apelezi la coaching.

2 Motivația
Aici trebuie să stabileşti care sunt motivele pentru care ai decis să te implici în realizarea obiectivului. Fără să ai motivaţia potrivită îţi vei pierde entuziasmul, îţi va scădea nivelul de implicare iar în aceste condiţii va fi aproape imposibil să-ţi atingi obiectivul propus.

3 Situația prezentă
Aici trebuie să evaluezi starea prezentă, adică situaţia în care te afli în acest moment.

4 Principalele obstacole
Aici trebuie să stabileşti ce anume te blochează sau te încetineşte în realizarea obiectivului propus.

5 Opțiuni posibile
Aici trebuie să identifici opţiunile posibile şi să le analizezi.

6 Selectarea opțiunii
Aici trebuie să alegi cea mai eficientă opţiune prin care să-ţi realizezi obiectivul propus.

7 Efecte
Aici trebuie să analizezi dacă soluţia pe care o alegi nu produce efecte negative atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi.

8 Stabilirea resurselor necesare realizării obiectivului
Aici trebuie identificate atât resursele pe care le ai, cât şi cele de care ai nevoie. Cele mai importante resurse în coaching sunt: timpul, banii, oamenii şi abilităţile.

9 Strategia și planul
Aici vom stabili strategia şi planul de acţiune.

Ce pierzi dacă NU te înscrii?

Dacă te confrunţi cu anumite probleme pe care nu ştii cum să le rezolvi sau întâmpini dificultăţi în anumite contexte pe care nu ştii cum să le abordezi, vreau să ştii că te înţeleg! De-a lungul experienţei am întâlnit tot felul de situaţii posibile, iar asta îmi oferă convingerea fermă că te pot ajuta să găseşti soluţii practice la provocările tale.

DE CE SĂ NU RATEZI ACEASTĂ OPORTUNITATE:

1. Nu vei avea şansa să identifici acele bariere care te ţin departe de ceea ce îţi doreşti.

2. Pierzi ocazia de a-ţi construi un plan cu paşi clari de acţiune, care să te ajute să identifici soluţii practice la problemele sau nevoile tale de dezvoltare.

3. Nu vei primi acces la instrumente specifice care să te ajute să găseşti soluţiile optime la provocările pe care le întâmpini.

De obicei atunci când lucrurile nu merg bine e tentant să dai vina pe altcineva. Însă, recomandarea mea ar fi să nu faci asta. Asumă-ţi responsabilitatea rezultatelor şi ţine cont că în viaţă nu ai timp să faci toate greşelile posibile! Dacă îţi doreşti să treci peste provocările pe care le întâmpini, coachingul poate fi soluţia optimă!

Personal, consider că ar fi păcat să ratezi oportunitatea de a produce schimbări pozitive şi durabile în viaţa ta!

FAQ - Întrebări frecvente şi răspunsuri:

De ce îţi ofer această şedinţă în mod gratuit?

Călătoria mea în lumea dezvoltării personale a început în urmă cu câțiva ani, când m-am înscris în mod gratuit la diverse programe cu care eu rezonam la momentul respectiv. 

De aceea, mi-am propus ca și eu să ajut la rândul meu alte mămici sau/și femei care acum au nevoie de ajutor.

Se spune că trebuie să donăm lunar 10% din ceea ce avem, iar eu vreau să ofer din timpul meu pentru a adăuga valoare celor din jur.

Iar aceasta este ocazia perfectă pentru a ne cunoaște mai bine, nu? 

  • Pot beneficia de şedinţa de coaching dacă sunt stabilit în altă ţară?

Sigur că da! După înscriere te voi contacta telefonic pentru a stabili de comun acord data şi ora şedinţei online. De-a lungul timpului am lucrat cu multe persoane din afara orașului și chiar a țării.

  • Discuţia din timpul şedinţei de coaching este confidenţială?

Codul de etică şi conduită profesională mă obligă ca tot ceea ce vom discuta să rămână 100% confidenţial.

Excepţie fac doar situaţiile în care este comisă o infracţiune împotriva legii.

    Esti la un click distanta pentru a ne conecta!