Sunt Catalina si imi pare bine sa te cunosc. Daca ai ajuns pana aici, iti multumesc ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a afla mai multe despre mine.

Pe plan personal:

Fiica, sora, sotie si mamica fericita a 2 copii minunati. Primul s-a lasat multa vreme asteptat, dar acum amandoi ne umplu viata cu bucurie si zambete strengaresti in fiecare zi.

Pe plan profesional:

Autor de carte si continut si life coach. Lucrez in special cu femei, cu mame care isi doresc sa obtina mai mult, pe toate planurile. Unele doresc sa invete sa comunice eficient cu cei din jur, si in mod special cu copiii lor. Altele vor sa castige mai multi bani sau au pasit spre antreprenoriat, la fel ca mine.

Indiferent de obiectivul principal, toate vor sa traiasca viata linistita si armonioasa la care viseaza.

Experienta de viata m-a invatat ca nu e suficient doar sa vorbesti, sa scoti efectiv cuvintele pe gura. Asta pentru ca cel din fata ta sa receptioneze corect mesajul. Si apoi te intrebi de ce apar relatiile defectuoase; de ce esti tot timpul trista, in criza de timp; de ce nu reusesti sa obtii ce iti doresti si nu atragi lucruri si experiente frumoase in viata ta. Am trecut si eu prin asta. Si am gasit solutia. Iar vestea buna este ca… o poti afla si tu. Poti aduce si tu echilibrul in viata ta, daca te organizezi putin! 

Cere ajutor unui prieten sau unui life coach!

Daca te simti neinteleasa, obosita, dezorientata si simti nevoia sa vorbim, lasa-mi un mesaj in privat! In parcursul meu am apelat si eu la diversi specialisti. Astfel, iti spun din experienta ca un life coach iti poate fi de mare ajutor. Nu face el treaba in locul tau. Dar te poate ajuta sa vezi in interiorul tau ceea ce nu ai reusit sa vezi singur/a pana acum.

Poti afla mai multe despre mine si din acest interviu:

https://caleacatrecarte.ro/secrete-de-scriitor-catalina-tagarta/

 

Alaturi de mentorii din echipa Maxwell Leadership, de la care invat zilnic sa devin un life coach mai bun. Si sa ma dezvolt pe toate planurile.

 

Catalina Tagarta, certificare coach, trainer in echipa lui John Maxwell, autorul a peste 1oo de carti de dezvoltare personala

 
La evenimentul de certificare in calitate de coach, trainer si speaker, alaturi de John Maxwell, nr. 1 in Leadership la nivel mondial.

 

Referinte: 

https://internationalbookpromotion.com/2022/03/02/author-interview-with-catalina-tagarta/

 

Invitat Podcast: Mirela-Carmen Stancu (Calea catre carte): 

https://www.youtube.com/watch?v=j5YqAk4qlXA

 

Interviu revista Taifasuri:

„Cătălina Tăgârță a lucrat multă vreme ca redactor în presa scrisă, scriind în special articole din domeniul sănătății și conducând interviuri cu medici chiar pentru revista Taifasuri. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, a decis să scrie despre experiențele și provocările din viața de părinte pe blogul personal. Iar de curând a publicat prima sa carte: „Erik și viața fără gluten la 3 ani”, care însumează diverse povestiri legate de boala celiacă, de dieta strictă fără gluten și este inspirată din experiența autoarei cu fiul ei mai mare”.

Articolul in intregime il gasiti AICI.

1 comentariu

Comentariile sunt închise.