Doar timpul se imparte, iubirea se inmulteste

Cand este insarcinata pentru prima oara, pregatesti totul pentru puiul de om care urmeaza sa intre in viata ta si pe care il vei iubi infinit si neconditionat. Maternitatea te schimba, ajungi sa cunosti o iubire fara margini, simti nevoia sa iti ocrotesti bebelusul, sa ii oferi tot ce este mai bun si il pui pe primul loc in viata ta. Asa se face ca, atunci cand astepti cel de al doilea copil, apare intrebarea: oare il voi putea iubi la fel de mult?

Si atunci iti vin in minte tot felul de raspunsuri, de motivatii, te coplesesc emotiile si te urmareste gandul ca bebelusul din burtica poate nu va primi la fel de mult.

Asta pana in momentul in care ajungi sa il tii in brate pentru prima oara. Atunci realizezi cat de multa iubire poate sa incapa intr-un om. Si nu, nu a disparut nicio urma de sentiment fata de puiul mai mare. Iubirea se inmulteste pe zi ce trece, te invaluie din toate partile. Doar timpul este cel care se imparte. Si poate atentia. Oricat de mult ai vrea sa le oferi la amandoi la fel, pe cel care nu poate merge inca il vei tine automat in brate, sa il transporti, sa il hranesti, sa il ingrijesti. Si atunci, pentru a nu aparea urme de gelozie intre frati sau pentru a te simti si tu impacata, ce e de facut?

In primele luni de viata, bebelusul doarme mult. Profita de orice repriza de somn pentru a petrece timp cu copilul mai mare. Eu incerc sa fac asta cat de mult pot. Ne jucam impreuna, citim, ne iubim si radem cu gura pana la urechi. Vreau sa il asigur de toata dragostea si atentia mea. Viata in 4 este frumoasa………

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *