Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare

Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare este o invitație la transformare și la descoperirea unui nou început. Cu fiecare pagină pe care o vei citi, vei păși în universul emoțiilor ascunse, vei explora tărâmul vulnerabilității și al înțelepciunii care se ascunde în adâncul sufletului nostru. Această călătorie nu este întotdeauna ușoară. Dar te asigur că fiecare pas pe care îl faci te apropie mai mult de înțelegerea de sine și de pacea interioară.

Cartea ReStart – De la durere si frustrare la iubire si impacare


Scrisă din perspectiva căutării înțelegerii, a iubirii, a acceptării, cartea își propune să fie o sursă de lumină, de încurajare și de eliberare de sentimentele negative și de gândurile limitative. Ghidat pas cu pas, într-un final vei descoperi cum poți transforma durerea și frustrarea în învățăminte prețioase. Avem în noi puterea de a cultiva iubirea și pacea. E nevoie doar să devenim conștienți de acest lucru și să facem alegerile potrivite.
Așadar, deschide-ți inima și mintea și lasă-te purtat de cuvintele pe care le citești. Îmi doresc ca acestea să fie pentru tine o sursă de inspirație și de ghidare în călătoria ta către o viață plină de iubire și împlinire.

Ce fel de îngrijorare rezolvă cartea?!


Știi vorba aceea: „Dă-mi Doamne mintea de pe urmă!”? Privind acum înapoi pot spune că am cam rătăcit prin viață în primii mei 30 de ani. Mi-am abandonat rând pe rând visurile din copilărie și m-am complăcut în situațiile în care am ajuns, deși simțeam durere și frustrare. Îmi doream să fac o schimbare. Dar efectiv nu îndrăzneam. Iar dacă pe moment prindeam un pic de curaj acea energie bună nu mă ținea prea mult. Făceam un pas-doi înainte, pentru ca ulterior să alunec și mai mult înapoi.
Oare te-ai regăsit și tu vreodată în situația aceasta – să îți dorești din tot sufletul să faci o schimbare în viața ta? Ți-ai propus să câștigi mai bine, să ai o relație ca în povești, poate să te plimbi mai mult și să ai casa visurilor tale… Eu aveam câte ceva din toate astea, dar de fiecare dată când atingeam un nou obiectiv pe care mi-l stabileam tot îmi părea că nu e suficient. Parcă nu mă simțeam pe deplin fericită. Ceva îmi lipsea și nu realizam despre ce este vorba.

Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare

Eu nu am știut și nu am îndrăznit niciodată să comunic ce simt. Iar ziua în care am avut parte de contextul favorabil ca să fac acest lucru a devenit începutul călătoriei mele. Pot spune că, atunci a fost apăsat butonul de restart. Ce am făcut și a funcționat? În introducerea cărții povestesc pe scurt despre parcursul meu. Iar dacă vrei să afli și mai multe, înainte de a comanda cartea, te invit să descarci primul capitol gratuit!

Nu îi pot schimba pe cei din jur, nu pot schimba trecutul, dar îmi pot schimba modul în care gândesc.
Cartea ReStart - De la durere și frustrare la iubire și împăcare

Ce ai de câștigat efectiv dacă citești cartea?

Evident, de tine depinde ca:

  • această carte să fie doar încă una pe care ai citit-o sau pe care să o ștergi de praf în bibliotecă;
  • eventual, să te impresioneze, să te facă să ai parte de multe conștientizări, să te provoace să îți dorești mai mult. Sau… poate fi cartea care îți va schimba radical viața. Dacă îți dai voie să parcurgi călătoria pe etape, așa cum o descriu eu și cum te ghidez, cartea poate fi instrumentul prin care te poți vindeca. E important însă să răspunzi sincer la întrebarea: Îți dorești cu adevărat o viață mai bună și să fii bine cu tine?
    Dacă da, mai jos ai doar câteva dintre beneficiile pe care ți le oferă parcurgerea călătoriei din Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare.

Alte beneficii pe care ți le poate aduce Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare:

  • Te eliberezi de credințele care te limitează, care te țin pe loc. Scapi de „umbrele trecutului”, cum îmi mai place mie să spun.
  • Vei vedea relația cu părinții și cu figurile importante din copilăria ta într-un mod cu totul nou. Te vei elibera de orice urmă de resentiment sau judecată la adresa lor, indiferent cât de grav crezi în acest moment că este ceea ce ei ți-au făcut.
  • Odată vindecată relația cu părinții vei învăța să relaționezi mai bine cu cei din jur. Comunicarea cu copiii, cu familia, prietenii, colegii de muncă și chiar cu cei cu care ai avut probleme până acum ți se va îmbunătăți. Cum crezi că ar arăta viața ta într-un asemenea context?
  • Îți recapeți încrederea în tine, te eliberezi de judecată și pui în schimb iubire. Iubirea de sine este cheia pentru aproape orice problemă. Dar nu iubirea egoistă: mă iubesc pe mine și nu îmi pasă de nimic altceva. Ci iubirea față de tine și față de toți cei din jur.
  • Câștigi curajul de a acționa în direcția visurilor și dorințelor tale.
  • Începi să prinzi aripi și să fii din nou bine cu tine. De aici încolo, poți manifesta abundența cu ușurință și începi să îți ameliorezi sau chiar să-ți redobândești starea de sănătate.

Îmi place să spun că, atât timp cât dorim să schimbăm ceva în viața noastră, atâta vreme cât ne punem intenția să progresăm, e nevoie să se producă o transformare întâi în interiorul nostru. E necesar să începem să acționăm din interior, pentru ca rezultatele să se vadă la exterior. Și… ce poate fi mai la îndemână decât să începi să lucrezi cu tine pentru a-ți rezolva problemele din viața de zi cu zi?
Am afirmat că vom rezolva toate problemele făcând schimbări doar în interior? Nicidecum. E nevoie să acționăm pe mai multe planuri pentru a avea rezultatele dorite în planul fizic.


Însă eliberarea de emoțiile negative și credințele limitative este esențială pentru a scăpa de boală, de sărăcie, și pentru a trăi liber și împlinit, împăcat cu tine și cu cei din jur. Tu ai văzut vreodată un om bogat fără curaj, un om perfect sănătos care să nu se iubească, un om pasionat care să nu îndrăznească?
După cum vei putea observa din poveștile și învățăturile pe care le împărtășesc în carte, nu e dificil să treci la nivelul următor. Și, cel mai frumos lucru: DEPINDE DE TINE.

Ești gata să acționezi?

De ce să ai încredere în mine?


Știi deja că fiecare om e unic. Prin urmare, și tu ești unic. Este adevărat că ceea ce eu îți ofer reprezintă rețeta care a funcționat de minune la mine. Însă poate te întrebi: „Oare va funcționa și în cazul meu?”. Nu ai de unde să știi până nu testezi, nu-i așa?
Dar citește-o măcar o dată. E un bun punct de reper dacă ești la început de drum!
Poveștile mele te vor ajuta să conștientizezi ce ai de înțeles din poveștile tale. Deoarece, am îmbinat teoria cu exemple relevante, ce vor declanșa în tine la fiecare pas acel AHA de care ai atâta nevoie.
În Cartea ReStart – De la durere și frustrare la iubire și împăcare am așternut experiența mea de viață și, totodată, îți pun la dispoziție expertiza mea. În ultimii ani am urmat mai multe programe și cursuri de formare. Cel mai mult simt că îmi servesc certificările de coach/teacher/trainer și terapeut Reiki. Această formare de terapeut nu am ales-o întâmplător, ci ca urmare a rezultatelor pe care eu le-am avut pe plan personal. De-a lungul timpului, cât am fost jurnalist full time am probat și scris despre o mulțime de terapii care mi-au atras atenția. Nu spun că altele sunt mai puțin eficiente. Însă eu cu Reiki am rezonat cel mai bine.


Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt că metoda funcționează. Testează și află singur în ce măsură ți se potrivește metoda ReSTART! În plus, în carte găsești și mărturii ale persoanelor cu care am lucrat.

Pentru orice fel de detalii, îmi poți scrie cu încredere la adresa de email: contact.tagarta@gmail.com.

Îți răspund cu bucurie!

Cătălina Tăgârță

confidence coach, teacher/terapeut & autor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *