Povestea TA poate inspira

Povestea TA poate inspira. Hai sa vezi la ce ma refer mai exact.

De ceva vreme nu imi da pace o idee, asa ca simt ca a venit momentul sa trec la ACTIUNE… desi mai am atatea proiecte in lucru. Dar energia imi vine din bucuria, din entuziasmul cu care le fac pe toate. Eu scriu deja povestile mele de viata. Si abia astept sa vada lumina tiparului cea de a doua mea carte. Insa, cum scrisul cartilor dureaza mult, si cum sunt atat de multe alte povesti in jurul meu care vad si simt cu tarie ca merita sa fie spuse, am creat proiectul #PovesteaTApoateinspira.

Da, chiar si Povestea ta poate inspira

Asadar, poate stiti deja despre mine ca am lucrat mai multi ani in presa: la cotidian, la revista, apoi colaborari diverse…A fost o perioada minunata din viata mea, insa in urma cu cativa ani am decis sa schimb putin directia. Nu am renuntat complet la scris. Inca mai scriu pe ici pe colo.

In prezent fac ce imi place: ajut oamenii sa isi recapete increderea in ei si sa gaseasca strategia potrivita pentru a-si atinge mai usor visurile/obiectivele.

Suntem plini de convingeri limitative si uneori avem impresia ca Nu mai reusim sa o scoatem la capat. Dar cand ne uitam putin inspre altii, care au reusit deja, parca ne recapatam increderea, asa-i? Cand vad ca povestea ta poate inspira ma simt incurajata sa continui. Si ca mine sunt sigura ca sunt multi oameni. Uneori chiar avem nevoie sa privim putin in jur si sa vedem si CUM a functionat la cel de langa mine, CE a facut sau nu a facut… Pentru ca „Uneori castigi, uneori inveti” (John C. Maxwell) din experientele proprii, dar la fel de bine poti invata si din experientele celor din jur.

Vrei si tu sa inspiri prin povestea ta?

Din dorinta de a-i imputernici pe ceilalti si de a sta din nou la povesti cu oamenii, sa aud experiente faine, a luat nastere proiectul:

POVESTEA TA POATE INSPIRA!

Asadar, iata ce iti propun:

DACA ai o experienta de viata faina, spre exemplu:

esti specialista intr-un anumit domeniu si poti oferi cateva tipsuri despre CUM ai reusit tu,

poate ai renuntat la un job ca sa urmezi un vis,

ai facut un business dintr-un hobby

sau orice altceva care consideri ca poate inspira si aduce valoare cititorului…

si VREI sa iti faci cunoscuta povestea,

da-mi de stire!

Povestea ta merita sa fie auzita/vazuta.

Detalii despre proiectul Povestea ta poate inspira

Primele povesti vor aparea la inceputul lunii aprilie! Prin urmare, pana atunci va fi o etapa initiala de inscriere, conectare, urmata de realizarea propriu-zisa a interviurilor, editarea lor, primirea pozelor si asa mai departe.

Detalii despre incrierea in proiectul Povestea ta poate inspira:

– completezi formularul de inscriere:

– eu voi lua legatura cu tine telefonic pentru o discutie scurta (circa 5 minute), in care ne cunoastem si imi spui pe scurt cel mai interesant aspect din povestea ta (etapa pre-selectie)

– stabilim detaliile realizarii interviului,

Povestea ta poate inspira se va transforma in Povestea mea chiar inspira. Sic a sa inspire si mai mult te rog sa pregatesti si cateva fotografii relevante cu tine/pasiunea/businessul/visul tau.

Acestea fiind spuse:

In ce masura crezi ca te-ar ajuta pe tine sa participi la acest proiect?

Care crezi ca e cel mai valoros lucru pe care il poti da celor din jur pentru a-i inspira?

Care dintre povestile tale de viata crezi ca se poate incadra cel mai bine in acest proiect?

Astept impresii de orice fel! 😃

Ma gasesti pe Facebook sau imi poti scrie la adresa de email de aici.

povestea ta poate inspira

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *